WalknTalk

Portrætfotografering

Har du brug for nye portrætbilleder? Og måske hader du at blive fotograferet?

Indtil videre oplever jeg, at der er mange, som ikke er ret vilde med at blive fotograferet. Det er næsten lidt som om, at det gør ondt.

Heldigvis oplever jeg også, at de fleste efter fotograferingen ånder lettede op. Det var faktisk ikke så slemt. ;-D

Jeg oplever også, at de fleste begynder at slappe af, når der er gået lidt tid. De bedste billeder kommer, før ‘fotomætheden’ indtræffer. Det er tit, når folk begynder at se frem til, at det hele er slut. “Yes, det er snart overstået”. Den glæde afspejler sig i billederne. Det er min erfaring.

Afslappet stemning
Jeg tilbyder derfor et afslappet walkntalk-portræt, hvor vi går sammen og snakker. Imens tager jeg mange forskellige billeder af dig, som du kan bruge til de formål, du ønsker.

1 times fotoshoot
Der er afsat ca. 1 time til turen, medmindre vi aftaler andet. Herefter sender jeg link til et galleri med de bedste billeder. Billedbehandling kan tilkøbes. Jeg tager et rejsetillæg ved rejsetid over en ½ time.

De bedste vinkler
Vær opmærksom på, at jeg instruerer ikke en hel masse, du vælger i høj grad selv, hvordan du vil stå, gå og sidde. Jeg vil søge at finde de bedste vinkler og komme med idéer undervejs. Hvis fx dit hår, tøj eller briller sidder uheldigt, vil jeg sige det.

Fordele ved walkntalk-portræt

– Du vælger selv dato og sted.
– Du får taget billeder i naturlige omgivelser og i naturligt lys.
– Den afslappede form giver ofte mere naturlige udtryk.

De bedste hilsner
Camilla Simonsen

Camilla Simonsen

Vælg mellem 3 pakker

Vælg den pakkeløsning, der passer bedst til dine behov. Du kan altid opgradere, hvis du fortryder undervejs. Billederne må bruges til det, du ønsker. Fortæl gerne på forhånd, hvis du har nogle særlige ønsker.

Walkntalk-portræt

Favoritten
4.999 kr. ekskl. moms
  • Fotosession 1 time
  • 9 billeder Portrætter og/eller fuld figur
  • 1 billede i sort/hvid 1 af de 9
  • Fuld opløsning
  • Fuld brugsret
  • Ekskl. billedbehandling
  • -
  • -

BOOK PÅ 60 87 30 08

Alle fotosessions kan tilpasses efter behov - og du vælger selv dato og sted. Ring til mig og få svar på spørgsmål. Har du særlige ønsker, kan vi snakke om dem før fotograferingen, så vi tager højde for dem i løbet af gåturen.

Walkntalk-fotosession i smukke omgivelser

Ullerup, Fredericia

Det er en gåtur på ca. 2,25 km i området Ullerup i Fredericia. Vi går ned til Ullerup bæk og følger den til Golfsøen og videre mod Madsby parken. Der er også mulighed for at gå på golfområdet. Det går både op og ned, og underlaget er ujævnt flere steder.

Mødested: Kobbelgårdsvej 17, 7000 Fredericia

Østerstrand | Kanalbyen, Fredericia

Strandtur eller bytur på ca. 4 km. Strandturen går fra Cirkelbroen på Østerstrand mod Hyby Strand og tilbage igen. Byturen starter på volden. Vi går forbi Krudttårnet, rundt om Kastellet, Svovlsyrekaj med udsigt til Lillebælt, gennem Kanalbyen og tilbage.

Mødested: Parkering ved Østerstrand

Voldanlægget, Fredericia

En gåtur på ca. 3 km. Vi går fra Østre Voldgade mod voldanlægget og går langs volden frem til Den tapre Landsoldat. Herfra går vi op på volden og går tilbage langs volden forbi Det Hvide Vandtårn og slutter med udsigten til Østerstand.

Mødested: Parkering ved Østerstrand

Hindsgavl, Middelfart

Du kan vælge mellem to ture: 1) En gåtur på ca. 3-3,5 km, hvor vi først går gennem slotsparken og videre ud til Hindsgavl Voldsted og Fyns vestligste punkt og tilbage igen. 2) En gåtur på ca. 1,5 km. Vi går ned til vandet og går derefter rundt i slotparken.

Mødested: Parkeringsplads Hindsgavl Slot

Trelde Næs, Fredericia

Det er en gåtur på ca. 3 km. Fra parkeringspladsen går vi ned til stranden og videre ind i skoven og går langs kysten, hvor vi ser den rå natur og kystlinjen med de faldne træer. Der er generelt gode stier hele vejen. Har det regnet, kan der være lidt mudret.

Mødested: Trelde Næs parkering

Din lokation eller et sted du vælger

Vælg selv din egen gåtur. Måske vil du fx gerne have billeder af dig selv i dine egne omgivelser. Det er en mulighed, du skal bare være opmærksom på, at der kommer et rejsetillæg oveni prisen ved rejsetid over en ½ time.

Saleha Simonsen
Saleha Simonsen
Saleha Simonsen
Britta m. Pedersen - Eqology
Britta M. Pedersen – Eqology
Britta M. Pedersen
Mette Lindquist - ML text
Mette Lindquist – ML text
Mette Lindquist på sin båd
Sonja Stokholm - Stokholm HR
Sonja Stokholm – Stokholm HR
Sonja Stokholm - Stokholm HR
Desireé Letman
Desireé Letman – D. Letman
Desiree Letman

“Jeg var i efteråret (2021) ude og få taget billeder i mine nye bluser, som jeg har købt af Camilla. Jeg elsker jo naturen, og så elsker jeg farver og at have noget på, som ikke så mange andre har. Vi mødtes ved Rands fjord, som jeg havde valgt. Vi gik en tur og tog billeder på de bedste steder undervejs. Camilla er super god til at spotte de bedste steder i naturen, og samtidig er hun god til at gøre det til en god og sjov oplevelse. Jeg er virkelig glad for mit nye tøj og de mange flotte billeder, som jeg kan bruge til mange formål. Så jeg kan varmt anbefale Camilla både hvad angår fotos og unikt dansk design.”

Desireé Letman

“Camilla har dels hjulpet mig med at revidere min hjemmeside og dels lavet fine billeder til siden. Jeg havde en super god fotosession med Camilla. Hun fik smilet frem og fik taget rigtig gode billeder fra mit private ‘kontormiljø’. Jeg er rigtig glad for min nye hjemmeside og kan kun anbefale Camilla.”

Sonja Stokholm