Fotoprint

I samarbejde med Printful kan jeg levere print på lærred (canvas print) og plakater med eller uden ramme. Jeg kan desuden levere forskellige printløsninger i samarbejde med Illux fx print på akustikplader. Jeg har intet lager. Alt bliver printet efter ordre. Du kan også købe digitale fotos via mig og selv vælge din printløsning.

Indret kontor-, møde- og gangarealer med smukke motiver. Jeg er sikker på, at de vil skabe en god stemning og bidrage til det gode humør.

Læs om lærredsprint

Fiskerbåd ved Lønstrup
Fiskerbåd ved Lønstrup
Fiskerbåd ved Lønstrup lærredsprint

Udvalgte motiver

De viste printløsninger er kun eksempler. Der er stor valgfrihed, hvad angår størrelser og print.


Elafonissi lærredsprint
Elafonissi lærredsprint

Jeg ønsker at skabe øget bevidsthed om hverdagens unikke øjeblikke via mine fotos og print for derigennem at fremme følelsen af være til stede og opleve glæde i nuet.


Lønstrup by

Lønstrup er en populær by at besøge i sommerperioden, men Lønstrup er også helt fantastisk resten af året. Det betyder selvfølgelig noget, hvordan vejret er. Her ser du et billede taget i marts måned. Skyerne hang helt nede ved vandet som en massiv masse, og der var et helt specielt lys. Jeg har kun oplevet det en gang før en tidlig morgen i Innsbruck i Østrig.

Læs om digitale fotos
Tunge skyer ved Lønstrup Klint
Lønstrup strand - plakat

Lønstrup klint

Jeg stræber efter at komme til Lønstrup og Løkken mindst en gang om året. Det er især naturen i området, som jeg er vild med. Det er skønt at gå langs stranden ved Løkken mod Furreby eller i omvendt rækkefølge eller som en rundtur. Det er helt fantastisk og en særlig oplevelse at gå fra Lønstrup Klint mod Rubjerg Knude Fyr langs stranden og oppe på klinten. Det kan nemt blive til flere ture, så jeg ser det hele fra forskellige vinkler.

Bestil fotoprint i webshoppen