Print fra Illux

Personlighed til din væg

Foto på lærred

Køb billeder hos mig og få dem printet på et ekstra kraftigt bomuldslærred fra Illux. Vælg mellem to dybder: 20 mm eller 40 mm. Illux benytter en unik printteknik, der giver skarpe og klare farver. Print på lærred er en populær løsning med eller uden ramme. Strukturen i overfladen gør, at du undgår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Lærredsprint fra Illux falmer ikke og kan rengøres med en våd klud.

Læs om print på lærred
Illux - foto på lærred - 40 mm
Illux - Foto på akustikplade

Foto på akustikplade

Det valgte billede bliver printet direkte på en klasse A akustikplade. Akustikpladen forbedrer akustikken i rummet og er en ideel løsning for dig, der ønsker en smuk vægudsmykning og en bedre akustik. Du kan få akustikpladen med eller uden ramme. Overfladen er lidt grov og tilfører dit billede et malerisk udtryk.

Læs om akustikpladerLæs om akustikforbedring

Besøg showroom og produktion i Skanderborg

Illux A/S, Godthåbsvej 27, DK-8660 Skanderborg

Foto på glas

Vælger du at få printet dit billede direkte på indersiden af en 4 mm glasplade, får du en flot løsning. Glasset får billedet til at stå skarpt med ekstra dybde og kraftige farver. Det er en overflade, der er meget rengøringsvenlig. Det medfølgende ophæng med magneter sikrer en sikker ophængning.

Læs om foto på glas
Illux - Foto på glas
Illux - foto på aluplade

Foto på aluplade

Billeder printet på 3 mm aluplader eller alu komposit får et skarpt og semimat udtryk. Looket er moderne og eksklusivt. Lyse områder fremstår mere blanke, og der opstår et flot spil. En ramme i den rigtige farve fuldender resultatet.

Læs om foto på aluplade

Foto på plakat

Illux kan også levere plakatprint. Du kan få helt almindelige plakater eller selvklæbende plakater. Fotoplakater tager sig godt ud i forskellige glasrammer. De selvklæbende plakater kan du klistre direkte op på væggen. De er nemme at tage af væggen igen og kan bruges flere gange. Overfladen er semimat, vandfast og modstandsdygtigt overfor sollys.

Læs om foto på plakat
Illux - Foto på selvklæbende plakat
Illux - Foto på tapet

Foto på tapet

Lav en unik og personlig væg med dit eget fototapet. Illux kan printe dit billede som tapet i en semimat non woven papirkvalitet. Du vil modtage tapetet som baner med en banebredde på højst 130 cm. Det er nemt at montere side-by-side med tapetklister direkte på væggen. Tapetet kan rengøres med en fugtig klud.

Læs om foto på tapet